zondag 4 januari 2009

Klusdag



Zaterdag was het weer klusdag. Na wat breekwerk en het installeren van een frame voor een nieuw plafond in de badkamer was afgelopen zaterdag de elektra aan de beurt. Alle draden lopen nu netjes door buizen in plaats van gedeeltelijk los boven het plafond, alles is nu netjes geaard en de verlichting hangt nu op een betere plek.

In de middag stond een minder prettig klusje op het programma. De WC beneden moest ontstopt worden want het water liep bijna niet meer weg. Na veel gehannes met ontstopper, ontstoppingsveer en WC borstel leek het alleen maar erger te worden. Dan maar weer terug op een andere oude truuk. Beetje soda en emmers met heet water erin gieten. Na elke emmer wel een hoop kabaal, dus er gebeurde wel iets in de afvoer. Maar echt beter werd het er niet van. Tot plots een litertje of 100 later het verlossende geluid klinkt. Een harde borrel alsof het toilet een enorme boer moet laten, en plots loopt het water weer weg zoals het hoort.

Nu kan Mr.T-REX ook beneden weer kaka doen :)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

LOL>>> Weet U wel dat U het riool deelt met #18...
Denk dat Keutel van 16 oorlog had met die van 18

Anoniem zei

en je deelt het riool ook met 14. 14 deelt dus ook met 18..... tijd voor een enorm buurtscheet, die alles aan het eind van het riool opblaast...