maandag 30 juni 2008

Zomeravonden

Het was een fijn maar ook vermoeiend weekend. Na het Biosbezoekje van de vrijdag was het zaterdag na een dagje vol boodschappen tijd voor weer eens een feestje.

De familie Crysis had een gezellige avond georganiseerd ter verwelkoming van Missie in ons land. Hun idee van een gezellige avond bestaat uit veel vlees en veel bier, aangevuld met de nodige "echt Bayerische" kruidenbittertjes die voor de helft of meer uit alcohol bestaan. En ik kan me in die definitie eidenlijk best vinden. De terugweg die Wiefke en ik lopend hebben afgelegd was daardoor erg gezellig, al bleek dit wel een garantie voor een vrij zware zondagochtend.

Zondagmiddag weer een feestje, want Mommy T-REX vierde alvast haar 61e verjaardag. Het was een middagje heerlijk ontspannen in de tuin, luisteren naar Mommy T-REX die aan de gasten uitlegde waarom een behangtafel voor haar toch echt een ideaal cadeau was. 's Avonds konden we met een voldaan gevoel lekker vroeg naar bed, want vanochtend was het weer werken geblazen.

Na een lange werkdag vanavond lekker in de tuin gegeten. Alweer een lekkere zomeravond, zo zullen ook de ballonvaarders gedacht hebben die langzaam over kwamen drijven.

Geen opmerkingen: