dinsdag 28 oktober 2008

DTM!


Wil je Mr. T-REX blij maken, zorg dan dat hij een weekend kan genieten van een flinke dosis racegeweld. Racen is en blijft voor mij een passie, en gelukkig vindt Wiefke het fijn om hiervan ook een graantje mee te pikken.

Afgelopen weekend waren we present bij de finale van het DTM seizoen in Hockenheim. Na een lange rit op de vroege vrijdagochtend met onderweg temparaturen onder het vriespunt zaten we om 9:15 uur op de tribune te genieten van de eerste vrije trainingen van de F3 euroseries. Na die training begon het weekend echt met een ontbijtje van schitzelbrötchen met bier, waarna de DTM bolides voor het eerst dat weekend acte de presence gaven.





Het was het begin van een heftig en zeer prettig race-weekend. Met name tijdens de proefstarts was het erg druk op onze tribune recht tegenover de finishlijn.

Naast het racen stond onze verblijfplaats Heidelberg ook garant voor de nodige culturele versnaperingen in de vorm van bärnsteinrotes kellerbier en gerechten uit de traditionele Duitse keuken. We hebben buurman HarmJob ook erg blij kunnen maken met wat vloeibare souvenirs uit de Heidelberger Kulturbrauerei waar hij ongetwijfeld van zal genieten. Een geslaagd weekendje dus dat zeker voor herhaling vatbaar is.

1 opmerking:

harm job zei

Mooie foto buur! En ja, ben erg blij met vloeibare souvenirs, zowel van een brouwerij, maar ook van schudbollen in hele lelijke kleuren!