vrijdag 25 juli 2008

Hekseketel!


Eindelijk weer mooi weer op een dag dat ik niet de volgende ochtend aan het werk hoef te zijn. Tijd dus om de hekseketel-BBQ aan te steken en samen met de buurtjes te genieten van vlees en een door Wiefke op de valreep aangevuld assortiment Belgische en Duitsche bieren.

De dames zaten weer lekker aan de rosé wat een belangrijke bijdrage bleek aan een erg gezellige avond. Het doel van het samen zijn werd bijna vergeten, maar bij het vertrek van HarmJob en Krien werden de instructies nog even snel doorgenomen. We maken voor de zekerheid nog wel even een briefje of zo.

2 opmerkingen:

harm job zei

plantjes water geven, post sorteren n openmaken, gras omspitten, dat was het toch?

Mr. T-REX zei

Zwembad bouwen, rekeningen betalen, moestuintje voor Wiefke, nieuwe vissen voor de buren, bramen plukken en verwerken tot jam, Wii aandacht geven, ramen lappen, Paddock-koelkast leegdrinken, Paddock-koelkast bijvullen, Hekseketel poetsen, onkruid wieden, niet nader te noemen hond uitschakelen(en ook twee kinderen), bekeuring overtreffen en inlijsten, Wiefke's fiets poetsen en repareren, zo af en toe even gezellig tegen de plantjes babbelen, terras aanvegen, samen met mij palinka drinken bij thuiskomst.