zondag 26 augustus 2007

MysteryLand!


De 14e editie alweer en helemaal uitverkocht (alle 60.000 kaarten). Het weer was beter dan een ieder heeft durven dromen, en na een trein- en pendelbusreis vanaf Den Haag via Hoofddorp kwamen we in een heerlijk warm zonnetje het festivalterrein van Mysteryland oplopen.

Na eerst een deel van het terrein te hebben verkend via de Ex-Pornstar area (inclusief een heuse MIG-straaljager) langs het Q-Dance podium en het donkere hol van r_AW bovenop de pyramide hebben we eerste even lekker languit in het gras liggen chillen bij de prachtige mainstage. De nacht was voor ons kersverse guitar heroes immers wat korter geweest dan gepland.

Na wat verdiende rust hebben we flink staan swingen op de tonen van de Disc Twins, Christopher Just (die speciaal vanuit New York was overgevlogen), Erol Alkan, Joey Beltram en de legendarische Dj's Derrick May (eind jaren 80 één van de grondleggers van de Techno en sindsdien een legende) en Dimitri (bij dit optreden dat één van zijn laatste is terecht aangekondigd als "De vader der Nederlandse DJ's").

Al met al een geweldige dag en avond op een festival dat ondanks de grootschaligheid toch een heel intiem gezellige sfeer weet te behouden. Ook op entertainmentgebied heeft iedereen echt zijn best gedaan met diverse extravagant uitgedoste entertainers (van discobol helmen tot karakters uit Alice in Wonderland) waardoor ik echt mijn ogen heb uitgekeken.

Voor herhaling vatbaar dus deze belevenis! Video materiaal volgt nog.

2 opmerkingen:

harm job zei

maar hoe liep jij erbij? in grasmaaioutfit?

Mr. T-REX zei

Ik had mijn "I am the Stig" T-Shirt aan, en dat leverde me de hele dag bijzonder veel aanspraak op.