woensdag 21 juli 2010

Schuttingbierseizoen

Het seizoen leek wat moeizaam op gang te komen met alle persoonlijke heisa van de afgelopen 10 weken, maar sinds deze week lijken we een goede inhaalslag te maken. In 2 dagen tijd 2 maal schuttingbier! Zowel gisteren als eergisteren zaten de brouwbroeders van het Twentsche Schuttingklooster te genieten van de restjes eigen brouwvoorraad afgewisseld met allerlei lekkers uit onze buurlanden.

Deze ouderwetse gezelligheid wordt gecombineerd met een strak staaltje social networking, waardoor we via de Twitter al leuke gasten erbij hebben gehad of binnenkort gaan verwelkomen. We hebben zelfs een voorzichtig begin gemaakt met het regelen van een schutting-cocktail-mix avond. Voor dat laatste zoeken we nog een ijsblokjesmachine die op de schutting te plaatsen is.

Zo zie je maar weer: moderne technologie is helemaal geen bedreiging voor ouderwetse gezelligheid. Het is eerder een enabler ervan!


Update
En het seizoen gaat maar door, deze keer met een spontaan bezoek van Patjepatatje, die sinds vanavond weer een ervaring rijker is. Het was weer erg gezellig!

Geen opmerkingen: