zondag 10 mei 2009

Netjes


Het zal de lezers niet ontgaan zijn dat het wat rustig is op mijn blog de laatste weken. Mr. T-REX heeft het druk, heel erg druk. De afgelopen weken stonden in het teken van het tijdig opleveren van een serverruimte en hardware voor een voor de klant zeer belangrijk project, enkele andere klanten voorzien van een goed werkend e-mail archivering systeem en dit weekend mijn steentje bijdragen aan de vervanging van een complete netwerk infrastructuur.

Dat laatste betekende honderden kabels verwijderen, switches uitbouwen, nieuwe switches inbouwen en alle bekabeling opnieuw aanleggen conform de ISO27002 standaard. Het resultaat mag er gelukkig zijn. Op bovenstaande foto één van de centrale netwerk stacks waar de gemiddelde datacenter beheerder alleen maar van kan dromen wat betreft overzichtelijkheid.

Het geestdodende werk en de grote hoeveelheid arbeid (twee dagen van ongeveer 14 uur) werden gelukkig meer dan goed gemaakt door de enorme hoeveelheden koek, cola, patat, shoarma en pizza die ik de afgelopen twee dagen heb mogen verorberen.

2 opmerkingen:

harm job zei

Multicarb!

En dat met het mooie weer, hoop op herstelmogelijkheden met een lekker biertje in de Paddock...

Arjen zei

Dat hebben we inderdaad mooi gedaan :)