zondag 9 november 2008

De konte vol


Volle bak gistermiddag en -avond. De officiële viering van Wiefkes verjaardag stond vanaf 's middags op het programma, en dat hebben we geweten ook. Na een volle woonkamer met middagvisite lieten de eerste avondgasten ook niet lang op zich wachten.

Omdat er voor de avond regen was voorspeld had ik besloten geen hout voor de terrashaard in te slaan, want die zou toch niet gebruikt worden. De buren dachten daar echter heel anders over, en binnen enkele seconden kwamen de eerste stukken hout al over de schutting. Ook door de poort werd de ene na de andere stapel hout de tuin binnengedragen. Toen er ook nog een extra tuinkachel en zelfs een zelfgemaakte terrasheater werd geïnstalleerd was het duidelijk: Het feest zou zich niet alleen binnen maar vooral ook buiten afspelen.

Een gezellig feest was het. Zo gezellig dat ik afgezien van bovenstaande foto gewoon vergeten ben de avond op de gevoelige plaat vast te leggen. Tja wat kan ik zeggen, je had erbij moeten zijn. In de loop van de nacht druppelden de gasten weer voorzichtig naar huis. Enkele van die gasten hadden ondanks de korte route naar huis de nodige begeleiding nodig om de weg naar huis te vinden. Ik heb vanmorgen geen lijken in de tuin gevonden, dus het zal allemaal wel goed zijn gegaan.

Wiefke is nog steeds erg moe, maar ook heel blij met alle cadeautjes die ze heeft gekregen.

Geen opmerkingen: